Oferta Sonotim

OFERTA SONOTIM

Suntem o echipă de disc-jockey cu experienţă în organizarea de evenimente de mică sau mare anvergură. Personal, activez în domeniu de peste 35 de ani. Într-un domeniu în care situațiile rezolvate și studiile de caz sunt fac diferența, experiențele mele și ale colaboratorilor mei – derulate pe parcursul deceniilor – sunt puse în slujba fiecărui client care decide să lucreze cu noi. În afară de problematica legată strict de muzică, sonorizare, lumini, scenotehnică, vă putem fi alături – barem cu sfaturi pertinente – în orice alt domeniu de care depinde buna desfăşurare a evenimentului dvs.

 

Vom avea cel puţin o discuţie referitoare la evenimentul dvs, unde vom aborda structura de invitaţi (zone geografice, etnii, vârste, condiţii sociale etc), structura muzicală cu reliefarea preferinţelor sau a pieselor prohibite, se vor discuta momentele semnificative ale serii ş.a.m.d. DJ-ul este și MC. Se face în prealabil o mică regie a evenimentului, se pregătește cuvântul de deschidere, premiile, dedicațiile-surpriză etc.

 

Ne ocupăm de transport la şi de la locaţie, instalare/dezinstalare. Avem echipament minimal de rezervă la faţa locului iar – pentru situaţii neprevăzute – o persoană este disponibilă pe tot parcursul nopţii împreună cu un echipament complet de sonorizare.

 

Experiența ne-a arătat că din ce în ce mai mulți clienți doresc un echipament de calitate superioară la eveniment. Ca atare, oferim opțiunea redării muzicii de pe viniluri. O colecție de peste 10.000 de discuri vinil stă la dispoziție pentru a construi o coloană sonoră de o mare eleganță. De asemenea, avem posibilitatea de a realiza regii complexe de lumină. Lucrăm cu lumini în comandate de programe specializate, ceea ce ne oferă o largă paletă de combinații arhitecturale funcție de culorile dominante în sală sau exterior. Laserul de înaltă rezoluție (alături de un software dedicat și un operator cu experiență) sau urmăritorul de mare putere întregesc gama la capitolul ”lumini”.

 

Un echipament minimal de sunet cuprinde o pereche de boxe pe stative. În principiu, lucrăm cu JBL și Mackie de 400W. Se poate discuta – dacă e cazul – și de subwoofere, de sunet perimetral, de sunet transmis radio la distanță etc. Sau de mașină de ceață, de fum obişnuit sau greu, glob cu oglinzi, sonorizare de orchestră etc.

 

Bogdan Puriș

DJ atestat de Ministerul Culturii